ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

ED Greenfruit No Sugar

  • Raikas ja herkullinen omenan ja goji-marjan makuinen energiajuoma
  • Sisältää piristävää kofeiinia sekä virkistäviä B-vitamiineja, guaranaa ja tauriinia
  • Tyylikäs musta 0,5l PET-pullopakkaus
  • Sokeriton
Tuotekoodi
15686
Myyntiyksikön EAN
6413601156863
EAN
6413600156864
Pakkauskoko
0,5 L
Yksikköä / pakkaus
1
Kappaleita / pakkaus
24
Litraa / pakkaus
12
Kierrätettävyystapa
Kierrätettävä materiaali
Tuottaja
Oy Hartwall Ab
Kierrätysjärjestelmä
Palpa
Pakkaustyyppi
Pullo, kertakäyttö muovikorkki
Ainekset
Ainekset:
ED Greenfruit No Sugar on sokeriton, raikas, hyvänmakuinen ja vitaminoitu energiajuoma, joka saa hedelmäisen makunsa omenan ja goji-marjan herkullisesta liitosta. Se piristää ja auttaa keskittymään silloin, kun sitä eniten tarvitsee. ED Greenfruit No Sugar sisältää kofeiinia (32mg/100ml), B-vitamiineja (B2, B3, B5, B6, B12), guaranaa ja tauriinia.

Tyylikkään pullomuotonsa ansiosta ED sopii käteen kuin käteen ja kulkee helposti mukana kaikkialle. Uudelleen suljettavan ja riittävän suuren pakkauksen (0,5l) ansiosta raikkaasta energiajuomasta on mahdollista nauttia joko yhdellä tai useammalla käyttökerralla).

Juomassa on korkea kofeiinipitoisuus (32mg/100ml) eikä sitä suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Käyttösuositus enintään 2 pullollista päivässä.
Maailma on täynnä häiriötekijöitä ja moni meistä kaipaakin aika ajoin piristäjää, joka auttaa keskittymään aitoihin ja kiinnostaviin asioihin elämässä. ED syntyi vuonna 2003 ajatuksesta pullottaa tämä keskittymistä auttava virkistävä voima.

ED tuli markkinoille Suomen ensimmäisenä energiajuomana fiksussa, erilaisessa ja riittoisassa pullopakkauksessa ja löysi heti paikkansa suomalaisten suosimana energiajuomana. ED oli silloin ja on edelleen fiksu energiajuoma. Jo sen nimi kertoo sen: E niin kuin energy ja D niin kuin drink.

ED tarjoaa fiksun tavan keskittyä. Sillä on fiksu koko, fiksu pakkaus, fiksu maku sekä fiksut piristävät ja virkistävät raaka-aineet.
 
Vertaile tuotteita