ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

The Kesädrinkki 2019 on tässä! Helppo ja matala-alkoholinen kesädrinkki syntyy oluesta ja virvoitusjuomasta. Trendikäs viimeistely tehdään suola-chilireunuksella.

Oluesta sekoitetaan nyt trendikkäitä ja virkistäviä kesädrinkkejä. Nopeasti syntyvä shandy-olutdrinkki ei vaadi sekoittajaltaan baarimestarin taitoja ja välineistöä: kaada lasiin puolet olutta ja puolet virvoitusjuomaa ja lisää halutessasi pari jääpalaa.

Kotimaiset oluet toimivat shandyissä virvoitusjuomien, kuten sitruuna- ja appelsiinilimonadin sekä colajuomien, kanssa. Kokeile rohkeasti erilaisia shandy-yhdistelmiä. Samantyyppiset olutdrinkit tunnetaan maailmalla myös nimellä radler.

Erityisen wow-efektin kesädrinkkiin teet koristelemalla shandy-lasit suola-chilireunuksella. Tulinen ja suolainen makureuna tuo juomaan aivan uuden säväyksen. Chilin käyttäminen cocktailien mausteena on nyt trendikästä, ja chilin maku sopii erityisen hyvin oluen maltaisuuteen.

Kesädrinkin 2019 koristeleminen on helppoa ja nopeaa. Tee koristelua myös trendikkäästi lasin ulkopintaan!

The Kesädrinkki 2019: chili-shandy

1 annos

  1. Koristele ensin juomalasit: Sekoita pienellä lautasella sormisuolaa ja chilihiutaleita. Kostuta lasin reuna sitruunaviipaleella sivelemällä. Tee myös lasin etupintaan kostea viiru. Dippaa lasin kosteita kohtia suola-chiliseoksessa.
  2. Lisää laseihin jäitä. Kaada laseihin puolet Lahden Erikois Summer Alea ja puolet Hartwall Jaffa Italiaa. Koristele pienellä appelsiiniviipaleella.
  3. Nauti chili-shandy kylmänä. Kippis kesälle 2019!

Chili-shandy-kesädrinkin ainekset

• 1 osa Lahden Erikois Summer Ale 5% -olutta

• 1 osa Hartwall Jaffa Italia -virvoitusjuomaa

Koristeluun

• sitruunaviipale

• sormisuolaa

• chilihiutaleita

• appelsiiniviipaleita

 
Vertaile tuotteita