ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Freixenet 0.0% Rosado Alcohol Free Sparkling

Espanja|
Moscatel, Tempranillo|
Alkoholi 0% | Sokeri 50 g/l

Punertava, makea, hapokas, hennon kukkainen, sitruksinen, kevyen marjainen

Freixenet kehitti kuohuvan, joka näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Kuohuviinistä on poistettu kokonaan alkoholi ja tuloksena on miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki viinin ystävät. Trooppisen hedelmäinen, hennon marjaisa Freixenet 0.0% on pirteän raikas ja tasapainoinen laadukkaan perusviinin ja happorakenteen ansiosta. Vahvat, keskikokoiset kuplat tekevät suutuntumasta nautittavan. Eleganttiin pulloon pakattu viini sopii juhlatilaisuuksiin alkumaljaksi, seurustelujuomaksi sekä äyriäisiä sisältävien alkupalojen tai jälkiruokien kera nautittavaksi, erittäin viileänä tarjoiltuna.

Ruokasuositus: seurustelujuoma, rasvainen kala, äyriäiset, tapas ja antipasti
Tuotekoodi
12000
Myyntiyksikön EAN
8410384053073
EAN
8410384053073
Alko ID
533167
Pakkauskoko
75 CL
Yksikköä / pakkaus
6
Alkoholipitoisuus %
0,00 %
Tuottaja
Freixenet S.A.
Maahantuoja
Hartwall
Sokerin määrä g/l
50,00 g/l
Hapot
5,00 g/l
Pullon suljentatapa
Synteettinen korkki
Viinin Makeusaste
Makea
Freixenet’n viinintekijät ovat tehneet paljon työtä löytääkseen tyhjiötislaukseen sopivan rypälekoostumuksen ja valmistaakseen laadukkaan perusviinin. Kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu – mutta aromit säilyvät. Rypälelajike on aromaattinen Moscatel, jota viinissä on 98 % ja sitä täydentää pieni ripaus hedelmäistä Tempranilloa. Rypäleet tulevat Valencian ja Castilla La Manchan alueilta.
Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä. Kuohuviini nimettiin Pedron lempinimen mukaan, el Freixenet. Nimi juonsi alkuperänsä Pedron kotitilaan, La Freixenadaan, saarnilehtoon. Doloresin verraton viininvalmistustaito ja Pedron vahva näkemys yrityksen tulevaisuudesta loivat yhdessä perustan, joka kantaa yritystä yhä tänäkin päivänä. 1980-luvulla unelma kävi toteen – Freixenet’stä oli tullut maailman johtava perinteisen menetelmän mukaan valmistettujen kuohuviinien tuottaja. Läpi historiansa ennakkoluulottomasti rajoja rikkoneen yrityksen kuohuviinejä myydään ympäri maailmaa, mutta arvot ovat säilyneet, historia sekä yhdessä oleminen ja tekeminen.
 
Vertaile tuotteita