ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Freixenet vastaa kuluttajien kysyntään alkoholittomalla kuohuviinillä

Alkoholittomien viinien kysyntä on kasvussa Suomessa ja maailmalla. Terveiden elämäntapojen suosiminen on trendi, joka on saanut viinintekijät etsimään menetelmiä viinin alkoholipitoisuuden vähentämiseksi tai jopa täysin alkoholittoman viinin valmistamiseksi.

Suomen myydyimmän kuohuviinin tuottaja, espanjalainen Freixenet on pitkän tuotekehityksen tuloksena tehnyt kuohuviinin, josta alkoholi on kokonaan poistettu. Juoma valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi, mutta kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu, mutta aromit säilyvät.

Menetelmä poikkeaa useimpien muiden alkoholittomien kuohujuomien valmistuksesta, sillä tavallinen valmistustapa on hiilihapon lisääminen mehuun. Freixenet’n viinintekijät ovat tehneet paljon työtä löytääkseen tyhjiötislaukseen sopivan rypälekoostumuksen ja valmistaakseen laadukkaan perusviinin. Lopputulos on vaivan arvoista: Freixenet 0.0% on miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki kuohuviinin ystävät siitä riippumatta, haluavatko käyttää alkoholia vai eivät.

Freixenet Rosadon päärypälelajike on aromaattinen Moscatell, jota viinissä on 98 %; sitä täydentää pieni ripaus hedelmäistä Tempranilloa. Rypäleet tulevat Valencian ja Castilla La Manchan alueilta. Viini on väriltään vaalean lohenpunainen, tuoksussa on kukkaisuutta ja runsasta hedelmäisyyttä, vadelmaa ja aprikoosia. Maku on makea, samalla pirteän raikas ja hedelmäinen, laadukkaan perusviinin ja happorakenteen ansiosta tasapainoinen. Vahvat, keskikokoiset kuplat tekevät suutuntumasta nautittavan.

Freixenet Rosado 0.0% on tyylikäs vaihtoehto maljan kohottamiseen, seurusteluun ja jälkiruokaviiniksi. Tarjotaan hyvin jäähdytettynä.

 
Vertaile tuotteita