ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Heineken 0,0%

  • Raikas ja ryhdikäs alkoholiton lagerolut
  • Hedelmäinen ja tasapainoinen maku
  • 100 % luonnolliset raaka-aineet ja Heinekenin ainutlaatuinen A-hiiva, ilman alkoholia
  • Valmistettu poistamalla alkoholi oluesta
Tuotekoodi
16765
Myyntiyksikön EAN
8712000054113
EAN
8712000052034
Alkuperämaa
Alankomaat
Pakkauskoko
0,33 L
Yksikköä / pakkaus
1
Kappaleita / pakkaus
24
Litraa / pakkaus
7,92
Kappaleita / MPC
6
Alkoholipitoisuus %
0,00 %
Bruttokaloriarvo kJ
89 KJ
Hiilihydraattia g
4,80 g
Hiilihydr., josta sokeria g
1,30 g
Rasvaa g
0,00 g
Proteiinia g
0,00 g
Rasvaa josta tyydyttyneitäg
0,00 g
Suolaa g
< 0,01 g
Kierrätettävyystapa
Kierrätettävä materiaali
Kierrätysjärjestelmä
Palpa
Ruokasuositus
Rasvainen kala, Noutopöytä, Kana ja kalkkuna, Sushi, Itämainen ruoka
Ravitsemuksell. ominaisuudet
Alkoholiton
Tuottaja
Heineken Brouwerijen B.V.
Maahantuoja
Hartwall
Oluen katkeroarvo Ebu
16,00
Oluen väriavo EBC
7,00
Pakkaustyyppi
Tölkki, pyöreä
Ainekset
Ainekset: Vesi, OHRAMALLAS, luontainen aromi,
humalauute
Heineken 0,0% on raikas ja maltaisen ryhdikäs alkoholiton lagerolut, jonka maussa on vivahdus hedelmäisyyttä. 100% luonnolliset raaka-aineet ja Heinekenin ainutlaatuinen A-hiiva, ilman alkoholia.

Alkoholittomassa Heineken-oluessa käytetään samoja laadukkaita raaka-aineita kuin perinteisessä oluessa. Olut valmistetaan panimomestareiden tarkoin laatimalla reseptillä perinteisen oluen laadusta tinkimättä. Heineken 0,0% on keitetty kaksi kertaa. Sen jälkeen oluesta on poistettu alkoholi kokonaan, ja lopuksi panimomestarit viimeistelevät maun luonnollisilla aromeilla. Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa oluelle tasapainoisen maun. Tuloksena on maltainen ja maistuva, mutta täysin alkoholiton olut. 100% luonnolliset raaka-aineet ja Heinekenin ainutlaatuinen A-hiiva, ilman alkoholia.
Vuonna 1873 nuori yrittäjä, Gerard Heineken innostui oluen valmistamisesta. Hän osti maata, joka sijaitsee tällä hetkellä Amsterdamin keskustassa, rakensi panimon ja ryhtyi viimeistelemään reseptiä, josta tuli pian Hollannin ensimmäinen "premium lager”-olut. Sana levisi nopeasti ja Heineken nimestä tuli kansallisen laadun symboli. Seuraavien 140 vuoden aikana panimo laajeni ja Gerardin lapset ja lastenlapset laajensivat toimintaansa ympäri maailmaa, mutta nimi pullossa pysyi samana. Vielä tänäkin päivänä, neljä sukupolvea myöhemmin, heidän intohimonaan on valmistaa erityisen laadukasta olutta.Heinekenin menestyksen ytimessä ovat puhtaat, luonnolliset ainesosat: mallasohra, vesi, humala ja pieni, mutta merkittävä ylimääräinen aineosa nimeltään A-hiiva. Ainutlaatuinen hiiva antaa Heinekenille runsaan tasapainoisen maun ja hienovaraisen hedelmäisen vireen, joka on löytynyt joka ikisestä Heineken oluesta 1800-luvulta lähtien. Alan standardin, pystysuuntaisen säiliön sijaan, olut käytetään vaakasuuntaisissa säiliöissä, joka luo täydellisen paineen A-hiivalle. Se antaa jokaiselle Heinekenille sen ominaisen tasapainoisen, täyteläisen maun. Panimomestarit oppivat myös, että kauniin, kullankeltaisen oluen valmistaminen kestää 28 päivää. Se on toki paljon keskimääräistä pidempi aika, mutta takaa oluen ensiluokkaisen laadun. Vaikka Heineken ei ole ollut mikropanimo 140 vuoteen, ei tule unohtaa, että laatua ei mitata brändin koossa vaan oluen puhtaudessa. Gerardin tinkimätön pyrkimys laatuun ja täydellisyyteen elää edelleen Heinekenin perheessä.Kippis!
 
Vertaile tuotteita