ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Heineken 0,0 % - kippis tipattomalle tammikuulle

Alkoholiton olut sopii loistavasti lounasjuomaksi, saunajuomaksi ja rentoutumiseen. Kippis tipattomalle tammikuulle!

Kun Heineken 0,0 % kehitettiin, tavoitteena oli luoda maailman paras ja herkullisin alkoholiton olut. Syntyi raikas ja hedelmäisen ryhdikäs lagerolut, jonka maussa on vivahdus maltaisuutta.

Suomessa alkoholittomat oluet kasvattavat suosiotaan, ja Hartwallin tutkimuksen* mukaan jopa 13 prosenttia suomalaisista juo alkoholittomia oluita vähintään kerran kuussa. Alkoholittoman oluen herkullisuus saattaa kuitenkin arveluttaa.

Ainutlaatuinen resepti = hedelmäinen ja maltainen maku

Alkoholittomassa Heineken-oluessa käytetään samoja laadukkaita raaka-aineita kuin perinteisessä oluessa. Heineken 0,0% on keitetty kaksi kertaa. Sen jälkeen oluesta on poistettu alkoholi kokonaan, ja lopuksi panimomestarit viimeistelevät maun luonnollisilla aromeilla. Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä takaa oluelle tasapainoisen maun. Tuloksena on maltainen ja maistuva, mutta täysin alkoholiton olut.

Kevyt olutnautinto

Pullollisessa tai tölkillisessä Heinekenin alkoholitonta olutta on 69 kaloria ja desilitrassa 21 kaloria. Hartwallin tutkimuksen* mukaan suomalaiset juovat alkoholitonta olutta useimmiten saunan jälkeen, janojuomana ja ruuan kanssa kotona tai ravintolassa. Alkoholiton olut maistuu yhä enemmän myös baareissa. Myös Heineken 0,0 % sopii loistavasti ruoka- tai seurustelujuomaksi milloin tahansa.

*Alkoholittomia oluita koskevaan tutkimukseen vastasi 719 suomalaista kesällä 2019. Tutkimus toteutettiin verkkokyselynä tutkimusyhtiö Bilendin kautta.

Heineken 0,33L lasipullo

TUTUSTU

Heineken 0,33L tölkki

TUTUSTU

 
Vertaile tuotteita