ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Glögiskumppa isolle porukalle

Glögi ja kuohuviini ovat ihana ja klassinen makupari joulujuhlien tarjoiluissa. Tee tällä kertaa glögiskumppa suoraan booliksi yksittäisten lasillisten sijaan. Nopeaa ja juhlavaa!

Glögi ja glögitiivisteen sekoittaminen kuohuviinin kanssa on jo joulujuhlien klassikko. Entistä helpommin ja näyttävämmin tarjoilet glögikuohuviinin, kun teet sen suoraan glögibooliksi.

Boolista tulee entistä näyttävämpi ja se pysyy ihanan kylmänä, kun koristelet glögiboolin jouluisella jääkranssilla. Valmistele kranssi edellisenä iltana, muuten maistuva punainen booli syntyy alle viidessä minuutissa.

Tekoaika 5 minuuttia + jäärenkaan jäädyttäminen 1 vrk. 14 lasillista.

Ainekset

 • 1 plo (750 ml) Freixenet Carta Nevada Medium Dry -kuohuviiniä
 • 1 plo (750 ml) Lorina Lemonade Organic -limonadia Halutaanko nostaa, voi olla myös sitruunalimonadia?
 • 1 plo (500 ml) glögitiivistettä

Jäärengas:

 • 1 granaattiomenan siemenet
 • 8–10 kumkvattia
 • 1 ruukku rosmariinia
 • 8–10 tähtianista

Ohje:

 1. Tee jääpalarengas edellisenä päivänä: Asettele rengasmaisen kakkuvuoan pohjalle granaattiomenan siemeniä, viipaloituja kumkvatteja, rosmariininoksia ja tähtianiksia. Kaada päälle kylmää vettä niin, että aineet peittyvät juuri ja juuri. Nosta vuoka pakastimeen jäätymään puoleksi tunniksi.
 2. Ota vuoka pakkasesta ja lado seuraava kerros aineksia jo hieman jäätyneen kerroksen päälle. Kaada taas vettä aineksille niin, että ne peittyvät juuri ja juuri. Nosta vuoka pakastimeen puoleksi tunniksi.
 3. Jatka, kunnes vuoka on täynnä. Anna jäärenkaan jäätyä lopuksi useita tunteja tai seuraavaan päivään asti.
 4. Kaada viilennetyt kuohuviini, limonadi ja glögitiiviste boolikulhoon.
 5. Irrota jäärengas vuoasta. Se irtoaa helposti, kun kastat vuoan ensin nopeasti kuumaan veteen ja kumoat sitten jääpalan pois.
 6. Nosta jääpala boolikulhoon.

Tuotteet

 
Vertaile tuotteita