ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Tee hyvää jakamalla Jaffa-joulutervehdys

Joulu on erityisesti lapsille ilon ja juhlan aikaa. Hartwall Jaffan missio on jakaa iloa lapsiperheille ja luoda hyviä, erityisiä hetkiä. Tänäkin jouluna Jaffa haluaa tuoda iloa ja joulumieltä myös vähävaraisten lapsiperheiden elämään. Teemme sen tukemalla lasten ja nuorten musiikkiharrastuksia Hope ry:n kautta. Tänä vuonna tavoitteenamme on kerätä Hope ry:lle 25 000 euroa – tällä summalla saadaan tarjottua noin 5000 musiikkiharrastustuntia vähävaraisten perheiden lapsille.

Myös sinä voit osallistua!

Kannustamme kaikkia suomalaisia osallistumaan hyväntekeväisyyspotin kartuttamiseen! Sen voit tehdä – ja samalla ilahduttaa läheisiäsi ja ystäviäsi – jakamalla somessa Jaffa-joulutervehdyksen.

Jokainen jaettu Jaffa-joulutervehdys kartuttaa hyväntekeväisyyspottia, ja jos saamme 10 000 henkilöä jakamaan joulutervehdyksen, lahjoitamme Hope ry:lle 25 000 euroa.

Tervehdyksen voi tehdä helposti ja hauskasti Jaffalle luodun interaktiivisen some-filtterin avulla. Facebookista ja Instagramista löytyvän filtterin avulla jokainen voi nauhoittaa oman tervehdyksensä Jaffan rakastettujen hedelmähahmojen muodostaman joulukuoron kanssa.

Näin teet Jaffa-joulutervehdyksen ja kartutat hyväntekeväisyyspottia

1.Avaa älypuhelimellasi Facebook- tai Instagram-sovellus. Etsi sieltä Jaffan tili (Facebookissa ”Aito Oikea Hartwall Jaffa”, Instagramissa @hartwalljaffa) ja liity tilin seuraajaksi.

2.Avaa Jaffan joulufiltteri – Facebookissa löydät sen ylimmästä kiinnitetystä julkaisusta, Instagramissa uusimpien kuvien linkeistä – ja ota sen avulla hauska kuva tai video.

3.Jaa luomasi joulutervehdys haluamissasi some-kanavissa ja muista varustaa julkaisu hashtagilla #jaffajoulu. Jaetut joulutervehdykset kasvattavat Hope ry:lle lahjoitettavaa hyväntekeväisyyspottia.

Tutustu kampanjaan tarkemmin sivulla www.jaffa.fi/joulu.

Yksityiskohtaiset ohjeet videon tai kuvan ottamiseen löydät sivulta www.jaffa.fi/joulu/ohjeet.

Muista myös sesonkituote: Jaffa Jouluomena

Jaffa Jouluomena on monen vesi kielellä odottama klassinen joulujuoma. Jouluiset mausteet, kuten inkivääri ja vanilja antavat sen omenaiselle maulle talvisen säväyksen. Jaffa Jouluomena maistuu herkulliselta myös kuumennettuna, glögilasista nautittuna!

 
Vertaile tuotteita