Lataa

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Menestysrosee [yellow tail] Rosé viimein Suomessa

Hempeän hedelmäinen [yellow tail] Rosé on australialainen viiniherkku, jota on saatu odottaa Suomeen: aiempina vuosina kysyntä maailmalla on ollut niin suurta, ettei sadosta ole riittänyt Pohjoismaihin saakka. Nyt odotettu viini on saatu Suomeen asti. Roseeviinit ovat Suomessa suositumpia kuin koskaan.

[yellow tail] Rosé on juuri sellainen, mikä roseeviinin tulee olla: raikas, herkullinen ja monikäyttöinen. Se on hedelmäisen raikas seurusteluviini sekä loistava valinta kalalle, kanalle ja kasvisruoille.

- Suomessa roseebuumi ei ota laantuakseen, vaan vaaleanpunaisten viinien myynti on huimassa kasvussa: viime vuonna roseeviinien kokonaismarkkina kasvoi 29 prosenttia. [yellow tail] -viiniperhe on suomalaisille rakas ja tuttu, ja nyt kenguruviiniä saa myös hennon lohenpunaisena. Uskon, että entistä useampi suomalainen maistelee tulevana kesänä roseeviinejä, kertoo tuotepäällikkö Päivi Puustinen.

Rypäleet korjattu yön viileydessä

Viinissä on 65 % Pinot Noir- ja 35 % Sangiovese -rypäleitä. Rypäleet korjattiin yön viileydessä, jotta niiden aromit säilyivät parhaimmillaan.

Viinin valmistanut Casellan perhe on valmistanut viinejä sukupolvien ajan pienessä Yendan kaupungissa Kaakkois-Australiassa. Alun perin Italiasta siirtolaisina tullut perhe on yhdistänyt italialaisen viinin tekemisen perinnön rentoon aussityyliin.

[yellow tail] Rosé 0,75 l 12,0 %

Puolikuiva, keskihapokas, mansikkainen, kirsikkainen, hedelmäinen

Tilaa yritykseesi Juomamaailmasta

Tilaa kotiisi Alkosta

 
Vertaile tuotteita